- Het spannendste spel van de radio is weer begonnen!
- Meld je dagelijks aan tijdens het Aanmeldmoment rond 7 en 12 uur
- SuperRonde elke ochtend om 07.30 uur

Hoogtepunt van het jaar? Zeker! Het leukste en spannendste spel van de radio begint weer: Het Geluid! Het concept is simpel: wij laten een alledaags geluid horen en jij moet raden wat het is. Kom je op de radio en heb je het fout? Dan wordt het prijzengeld met 100 euro aangevuld. Heb je het antwoord goed en raad jij Het Geluid van 2020? Dan ga je ervandoor met al het geld dat Het Geluid op dat moment waard is!

MEESPELEN

App gedownload en ingelogd? Goed geluisterd naar je radio? Dan ben jij klaar om mee te spelen met Het Geluid! In de Q-app vind je de 'Aanmeldbutton'. Hiermee kan je je iedere dag rond 7 en 12 uur aanmelden om mee te spelen tijdens het Aanmeldmoment. 

DE SUPERRONDE

Met de SuperRonde wordt de kans een stukje groter dat jij het juiste antwoord kan geven op de radio. Iedere dag rond 7.30 uur selecteren we niet één maar drie luisteraars die achter elkaar hun antwoord mogen geven op de radio! Heeft de eerste het niet goed? Dan gaat de beurt naar de tweede, enzovoort. ;

FOUTE ANTWOORDEN

Check voordat je je aanmeldt even de foute antwoorden die al zijn gegeven. Samen met de actievoorwaarden vind je deze hier.